Dansa Fitness (Zumba) – Can Mariner

Fer un bon treball cardiovascular i tonificar tot el cos és una bona ocasió per fer també coreografies per treballar la coordinació i la musicalitat mentre es fan treballar tots els grups musculars.

  1. ESCALFAMENT

La classe començarà amb un escalfament amb el qual s’activarà progressivament tot el cos amb moviments suaus. Seguidament farem una sèrie d’estiraments, necessaris per condicionar el cos i també per millorar la postura corporal.
Per acabar l’escalfament, executarem una petita rutina per treballar la part dels abdominals i les parts superior i inferior del cos.

Les tres parts de l’escalfament es realitzaran amb una petita coreografia al ritme de la música, de manera molt fluida i dinàmica.

  1. NUCLI

A cada sessió farem un treball tant cardiovascular com de tonificació de tot el cos, de manera divertida sempre acompanyats de música actual. Un treball complet, senzill i dinàmic.

Les coreografies seran diferents a mesura que avancin les sessions, sempre tenint en compte el nivell i la progressió dels alumnes.

  1. TORNADA A LA CALMA

Farem una petita coreografia, amb contraccions i moviments suaus, per relaxar el cos.
I per finalitzar la sessió farem una rutina d’estiraments una mica més intensos, per evitar tensions i lesions

Lloc CENTRE CÍVIC CAN MARINER
Horari Dimecres de 18.00 a 19.30 h
Període Del 30 de gener al 27 de març
Professor/a Sara Gómez
Preu 28 €
Calendari de classes
  • Gener: 30
  • Febrer: 6, 13, 20 i 27
  • Març: 6, 13, 20 i 27