Ioga Dinàmic (‘Vinyasa Flow’)

ioga dinàmicCombinació de postures seqüenciades de manera dinàmica mitjançant el treball de la respiració per mantenir la salut física i emocional. Tonificarem, estirarem i prendrem consciència del moment present.

Començarem amb una petita meditació sensorial en la qual prendrem consciència de cadascuna de les parts del cos, per seguir amb un escalfament de columna vertebral amb suaus torsions, inclinacions laterals i flexions, tot en la postura d’asseguts a terra.

Després començarem amb la part més de treball cardiovascular de la pràctica, les salutacions al Sol, amb dotze asanes seqüenciades amb les quals  afavorirem la circulació sanguínia.

Un cop escalfat el cos, donarem pas a les asanes o postures d’extensió, les flexions i l’alineació de la columna, així com a la tonificació i els estiraments de cames i braços.

Finalitzarem els exercicis amb tècniques de respiració i relaxació, amb les quals veurem els beneficis de tota la sessió. Setmana a setmana anirem avançant en la pràctica d’aquest tipus de ioga.

Lloc CENTRE CÍVIC RIU
Horari Divendres de 10.30 a 12.00 h
Període De l’1 de febrer al 29 de març
Professor/a Carmen Chito
Preu 28 €
Material que cal portar màrfega, roba i calçat còmode, amb la recomanació de portar, a més, una tovallola per a la suor.
Calendari de classes
  • Febrer: 1, 8, 15, 22
  • Març: 1, 8, 15, 22 i 29