ANGLÈS BÀSIC PER VIATJAR

easy englishT’agrada viatjar i no saps res d’anglès? Vols aprendre el més bàsic per a poder moure’t pel món? En aquest taller aprendràs vocabulari “viatger” i tot el que necessites per resoldre les necessitats bàsiques quan estàs a l’estranger. L’objectiu és ensenyar-te a comprendre i a parlar l’anglès en situacions pràctiques, a través d’activitats divertides i amenes. A través de la pràctica, amb una classe amena per a tots els nivells més bàsics, aprendràs a escoltar i desenvolupar-te en anglès pel món.

Programa del curs:

 1. Conversa mínima de presentació i repetició. Explicació dels pronoms personals i possessius. Números i dies de la setmana.
 2. Repàs de la classe anterior, amb exercicis de repetició i incorporem els colors i parentescs. Preguntes bàsiques de presentació. Verb To be. Question words.
 3. Repassem les classes anteriors assumint allò aprés i incorporem els mesos de l’any, reforçant i repetint l’anterior. Seguim amb Questions Words i verb To be en les seves variants.
 4. Explicació Present simple. Tipus de verbs. Repassem allò après. Important anar assumit els coneixements. Conversa a l’aeroport. Expliquem bé el What, Where, Why, exercicis dedicats.
 5. Explicació verb To have. Conversa al restaurant. Aliments, Reforç d’allò après. Aprenem a utilitzar el To have al restaurant. Frases fetes per a viatgers.
 6. Repassem classes anteriors. Repetir diàlegs en restaurants, aeroports. Explicar indicacions. Conversa al carrer.
 7. Parlar, repassar i explicar de nou tot l’après. Construir frases. Audios.
 8. Repassem allò sumir i introduïm vocabulari de transports. Audios.
 9. i 10. Repàs de tot allò aprés a través de la repetició amb alguna activitat. Resolució de dubtes.

 

Lloc CENTRE CÍVIC SINGUERLÍN
Horari Dimarts de 10.00 a 11.30 h
Període Del 3 d’octubre al 5 de desembre
Professor/a Elisenda Adell
Total hores taller 15h
Preu 37,5 €
Calendari de classes
 • Octubre: 3, 10, 17, 24 i 31
 • Novembre: 7, 14, 21 i 28
 • Desembre: 5