BRICOLATGE DOMÈSTIC

Aprèn a fer petites reparacions de casa, tant d’electricitat, aigua, pintura, fusteria i paleta. Posa la teva casa al dia amb un bon manteniment. Aquest taller està pensat per persones que es vulguin iniciar en algunes tècniques del bricolatge com són: l’electricitat, la fontaneria, paleta i pintura.

D’aquesta manera podran tenir la casa al dia. Per participar en aquest taller no cal cap coneixement previ, ja que és un taller totalment pràctic.

-1a Sessió: Presentació de l’activitat, ensenyar els materials, joc d’eines més adients pel bricolatge, eines que han de portar.

Resta de sessions:

  • Electricitat:

Colors conductors, secció, circuits F+N+T. Muntar en un tros de cable de 3×1,5 mm2 un endoll mascle amb porta làmpades. Explicar com pelar els fils i no deixar filets que sobresurtin. Comprovar l’endoll amb bombeta i busca pols. Desmuntar porta làmpades i reservar endoll per a connectar amb plafó.
Muntar connectors en un tros de cable coaxial de TV. Penjar làmpada. Teoria Pladur, recordar circuits, on col·locar els mecanismes, simbologia, esquema habitació i llista de material, llista del que s’ha de fer, demostrar com marcar seguin les mides sobre el plafó, desmuntar mecanismes, mecanitzar-los i tallar canaletes. Entregar mecanismes: caixa, canaleta, endoll i interruptor.

  • Fontaneria:

Tipus i parts d’una d’instal·lació (mostrar trossos de tubs, peix, coure i pvc) practica amb el tefló, flexos, etc. Filtre i economitzadors d’aigua, sifó, desmuntar aixetes de tota mena, desembussar desaigües. Descàrregues de vàter. Parts i components d’una cisterna vàter, muntar i desmuntar cisterna.

 

Lloc CENTRE CÍVIC RAVAL
Horari Dijous de 18.30 a 20.30 h
Període Del 2 de febrer al 23 de març
Professor/a Alexandre Jodar
Preu 40 €
Material que cal portar alicates universals, tornavís d’estrella o Phillips, tornavís busca pols, tisores electricista o normals, navalla o ganivet, , llapis, cinta mètrica.
Preu material
10 €, que es pagaran en efectiu el primer dia del taller directament a la tallerista
Calendari de classes
  • Febrer: 2, 9, 16 i 23
  • Març: 2, 9 , 16 i 23