COM EDUCAR AL MEU GOS DE FORMA AMABLE

Vols millorar la relació amb el teu gos? Aprendràs tècniques de modificació de conducta d’una manera positiva i com millorar la comunicació amb el teu gos.

Les temàtiques de cada sessió són independents, però tenen una coherència entre sí de forma que el fil conductor que les uneix sigui el benestar I la millora de qualitat de vida dels gossos des d’un punt de vista actual.

Sessió 1: Què és un gos? Trencant mites.

Sessió plantejada com a presentació-debat; primera presa de contacte enfocat a canviar la forma de veure als nostres gossos, entendre’ls millor i trencar creences tradicionalment arrelades que són falses.

Breu introducció a la comunicació. Aquesta temàtica serà recurrent durant tot el taller de forma que les persones participants puguin adquirir coneixements nous sobre el llenguatge caní.

Recomanació de materials per a les següents sessions en les quals es necessitarà un material específic (per ensinistrament i passeig).

Sessió 2: ensinistrament des d’una perspectiva amable:

Sessió enfocada a l’adquisició de teories d’aprenentatge aplicades a particulars i als seus gossos, basant-nos en el respecte i tenint en compte en tot moment les necessitats emocionals de l’individu a fi d’un millor aprenentatge, sempre basant-nos en estudis recents que avalen aquesta forma de treballar.

Les habilitats que podem desenvolupar en la sessió estaran adaptades a cada cas.

Sessió 3: Com és el passeig perfecte?

Sessió dedicada a una de les parts més importants en la vida d’un gos: el passeig.

Ens enfocarem en descobrir una nova i millor forma de passejar amb ells, sense tirons i millorant des d’aquesta activitat la qualitat de vida en general del gos i per tant de la família.

 

Lloc CENTRE CÍVIC CAN FRANQUESA
Horari Dissabtes de 10.30 a 12.30 h
Període Del 16 d’octubre al 6 de novembre
Professor/a Dogworking. Educación canina
Preu 12 €
Calendari de classes
  • Octubre: 16 i 30
  • Novembre: 6