DANCE & FIT (CC Raval)

danceSi vols estar en forma de la manera més divertida, aquest és el teu taller. Aprendràs a moure el cos al ritme de la música més actual i t’ho passaràs d’allò més bé, exercitant el cos i la ment. Acabaràs cada sessió amb el cos totalment treballat i amb gran un somriure.

  1. Escalfament

La classe començarà amb un escalfament amb el qual activarem progressivament tot el cos amb moviments suaus. Seguidament farem una sèrie d’estiraments, necessaris per condicionar el cos i també per millorar la postura corporal. Per acabar l’escalfament executarem una petita rutina per treballar la part dels abdominals i la part superior i inferior del cos. Les tres parts de l’escalfament les farem amb una petita coreografia al ritme de la música, de manera molt fluida i dinàmica.

  1. Nucli

A cada sessió farem un treball tant de cardiovascular com de tonificació de tot el cos, de manera divertida sempre acompanyats de música actual. Serà un treball complet, senzill i dinàmic. Treballarem cinc cançons amb una coreografia. Les coreografies seran diferents a mesura que avancin les sessions, sempre tenint en compte el nivell i la progressió dels alumnes.

Coreografia 1 >> treball de cardiovascular (salts, canvis de pes, desplaçaments, etc. ).

Coreografia 2 >> treball més focalitzat en la part superior del cos (braços, esquena, etc. ).

Coreografia 3 >> treball focalitzat en la part abdominal i la cintura.

Coreografia 4 >> centralització del treball en les cames.

Coreografia 5 >> treball amb totes les parts del cos, sense focalitzar l’esforç en cap zona concreta.

  1. Tornada a la calma

Farem una petita coreografia, amb contraccions i moviments suaus, per relaxar el cos. Per finalitzar la sessió farem una rutina d’estiraments una mica més intensos, per evitar tensions i lesions.

 

Lloc CENTRE CÍVIC RAVAL
Horari Dilluns de 18.30 a 20.00 h
Període Del 4 d’octubre al 20 de desembre
Professor/a Sara Gómez
Preu 32 €
Calendari de classes
  • Octubre: 4, 18 i 25 (l’11 d’octubre no hi haurà classe)
  • Novembre: 8, 15, 22 i 29 (l’1 de novembre és festiu i no hi haurà classe)
  • Desembre: 13 i 20 (el 6 de desembre és festiu i no hi haurà classe)