zumbaSi vols estar en forma de la manera més divertida, aquest és el teu taller. Aprendràs a moure el cos al ritme de la música més actual, i t’ho passaràs d’allò més bé exercitant el cos i la ment.

Fer un bon treball cardio vascular i tonificant tot el cos, és una bona ocasió per treballar tots els grups musculars amb coreografies per a la vegada treballar la coordinació i la musicalitat.

  1. ESCALFAMENT

La classe començarà amb un escalfament amb el qual s’activarà progressivament tot el cos amb moviments suaus. Seguidament farem una sèrie d’estiraments, necessaris per a condicionar el cos i també per a millorar la postura corporal.
Per acabar l’escalfament, executarem una petita rutina per a treballar la part dels abdominals, i les parts superior i inferior del cos.

Les tres parts de l’escalfament es treballaran amb una petita coreografia al ritme de la música, de manera molt fluida i dinàmica.

  1. NUCLI

A cada sessió farem un treball tant de cardiovascular com de tonificació de tot el cos, de manera divertida, sempre acompanyats de música actual. Un treball complet, senzill i dinàmic.

Les coreografies seran diferents a mesura que avancin les sessions, sempre tenint en compte el nivell i la progressió de l’alumnat.

  1. TORNADA A LA CALMA

Farem una petita coreografia, amb contraccions i moviments suaus, per a relaxar el cos.
 I per a finalitzar la sessió farem una rutina d’estiraments una mica més intensos, per a evitar tensions i lesions.

Lloc CASAL SAFARETJOS
Horari Dimarts de 18.00 a 19.30 h
Període Del 7 de maig al 2 de juliol
Professor/a Sara Gómez
Preu 28 €
Calendari de classes
  • Maig: 7, 14, 21 i 28
  • Juny: 4, 11, 18 i 25
  • Juliol: 2