FES-TE EL TEU CÒMIC!

còmicCrearem un còmic des de zero. Dissenyarem els nostres propis personatges, aprendrem a explicar la nostra història a partir de la construcció d’un guió i finalment adquirirem tècniques per a situar els nostres personatges a l’espai. Adreçat a nois i noies de 8 a 16 anys.

1 de febrer: Presentació taller i dibuixos inicials
Presentarem el taller i després farem un dibuix de personatge lliure, per poder detectar els nostres punts forts i les oportunitats de millora.

8 de febrer: Disseny de personatge
Com es construeix un personatge: conceptualització (descripció del personatge, caràcter, habilitats, punts febles, etc.). Construcció d’una cara: com es dibuixa una cara, proporcions i volums.

15 de febrer: Construcció de personatge
Continuarem dissenyant el nostre personatge, aquesta vegada començarem amb el cos i les seves diferents vistes. Aprendrem alguns trucs molt útils a l’hora de dibuixar el cos.

22 de febrer: Estructura d’un còmic
El guió: com s’escriu un guió, l’estructura d’una història. Elements propis del còmic: la vinyeta, les bafarades, l’enquadrament, la tipografia, etc. Farem una tira còmica ràpida de quatre vinyetes posant en pràctica el que hem après.

29 de febrer: Guió i primers esbossos
Ens dedicarem a escriure el nostre guió. Primer l’escriurem en forma de narració, i després l’estructurarem per escenes ajudant-nos de l’escaleta. Finalment esbossarem el nostre futur còmic amb el guió il·lustrat.

7 de març: Som-hi!
Ja ho tenim tot llest per a la part final: a dibuixar!

14 de març: La portada
Descobrirem les claus per a dissenyar una portada atractiva per als nostres lectors. Veurem l’entintat, el color i el disseny de la portada.

21 de març: penúltima sessió
Acabarem la nostra portada i alguns detalls del còmic

28 de març: Final
Farem els últims retocs als nostres còmics i les seves respectives portades, i els deixarem llestos per a reproduir-los.

Lloc CENTRE CÍVIC SINGUERLÍN
Horari Dissabtes de 10.30 a 12.00 h
Període De l’1 de febrer al 28 de març
Professor/a Haridian Donés
Preu 32 €
Calendari de classes
  • Febrer: 1, 8, 15, 22 i 29
  • Març: 7, 14, 21 i 28