poetryVine a desenvolupar la teva creativitat, la confiança en tu mateix i les habilitats comunicatives a través de l’escriptura i la pràctica de la poesia escènica en un context lúdic, de la mà dels organitzadors del Slam Poetry Santako.

El poetry slam és un moviment cultural. Es tracta d’un espectacle artístic interactiu, entre slammer i audiència, en què aquell fa servir exclusivament la veu i el cos. Aquest laboratori-taller és una aproximació vivencial a la poesia oral com a eina d’autoconeixement personal i d’incidència social. A través de la pràctica del poetry slam, ens endinsarem en el món de la poesia oral des d’una perspectiva que presenta als participants la paraula com una eina al servei de l’expressió emocional, el pensament crític, la creativitat i l’acció artística.

Estructura de la proposta

Es desenvoluparan les següents activitats, des d’una vessant lúdica, emocional i emocionant: exercicis d’escriptura creativa; d’improvisació guiada; de consciència i expressió oral i corporal; de coneixement i ús de l’espai; creació cooperativa i individual de texts; interpretació escènica individual i cooperativa; lectura crítica de texts d’autors i autores significatius de la literatura catalana, castellana i universal i celebració d’un poetry slam de cloenda.

Lloc CENTRE CÍVIC RIU
Horari Dimarts de 18.30 a 20.00 h
Període De l’1 d’octubre al 3 de desembre
Professor/a Isa García i Pablowski
Preu 32 €
Calendari de classes
  • Octubre: 1, 8, 15, 22 i 29
  • Novembre: 5, 12, 19 i 26
  • Desembre: 3