PREPARA EL TEU COS AMB EL MÈTODE FELDENKRAIS

Entenent el cos com un sistema global, es treballa a través de sèries de moviments específiques i suaus per tal de trobar nous patrons de moviment i així millorar el benestar i qualitat de vida.

El Mètode Feldenkrais és un mètode d’aprenentatge somàtic. Ofereix un marc d’escolta vers un mateix, d’observació atenta i interna; d’exploració de possibilitats dins el moviment; de construcció d’una relació amb un mateix des de la curiositat i no des de la projecció.

A través de la realització de diferents sèries moviments, fets amb una observació conscient, el cos aprèn progressivament a relacionar i diferenciar les parts que es poden involucrar per fer un moviment complex d’una manera integrada, més fàcil i pròpia.

A les lliçons d’ATM (Autoconsciència a través del moviment) es treballa des de la lentitud, la consciència, la diferenciació i l’esforç mínim per així saber com es fan els moviments i que el sistema nerviós descobreixi altres camins per fer-los millorant així la qualitat motora del cos i per tant la qualitat de vida.

“El moviment és vida,
sense moviment la vida és impensable”
Moshé Feldenkrais

 

Lloc CENTRE CÍVIC FONDO
Horari Dilluns de 19.00 a 20.30 h
Període Del 4 d’octubre al 20 de desembre
Professor/a Majo Villafaina
Preu 32 €
Material que cal portar màrfega, roba còmoda i mitjons
Calendari de classes
  • Octubre: 4, 18 i 25 (l’11 d’octubre no hi ha classe)
  • Novembre: 8, 15, 22 i 29 (l’1 de novembre és festiu i no hi ha classe)
  • Desembre: 13 i 20 (el 6 de desembre és festiu i no hi ha classe)