REEDUCACIÓ DEL MOVIMENT I LA POSTURA CORPORAL

Entenent el cos com un sistema global, es treballa a través de sèries de moviments específiques i suaus. Treballarem des del mètode Feldenkrais i altres aproximacions somàtiques per tal que el cos descobreixi noves postures més alineades, dinàmiques i saludables. Es millora la coordinació, la flexibilitat, l’equilibri i la capacitat respiratòria. A més es poden reduir dolors musculars i articulars, obtenint més vitalitat i qualitat de vida.

El Mètode Feldenkrais és un mètode d’aprenentatge somàtic. Ofereix un marc d’escolta vers un mateix, d’observació atenta i interna; d’exploració de possibilitats dins el moviment; de construcció d’una relació amb un mateix des de la curiositat i no des de la projecció.

A través de la realització de diferents sèries moviments, fets amb una observació conscient, el cos aprèn progressivament a relacionar i diferenciar les parts que es poden involucrar per fer un moviment complex d’una manera integrada, més fàcil i pròpia.

A les lliçons d’ATM (Autoconsciència a través del moviment) es treballa des de la lentitud, la consciència, la diferenciació i l’esforç mínim per així saber com es fan els moviments i que el sistema nerviós descobreixi altres camins per fer-los millorant així la qualitat motora del cos i per tant la qualitat de vida.

“El moviment és vida,
sense moviment la vida és impensable”
Moshé Feldenkrais

Lloc CENTRE CÍVIC FONDO
Horari Dimarts de 19.15 h a 20.45 h
Període Del 19 d’abril al 14 de juny
Professor/a Majo Villafaina
Preu 32 €
Material que cal portar màrfega i roba còmoda
Calendari de classes
  • Abril: 19 i 26
  • Maig: 3, 10, 17, 24 i 31
  • Juny: 7 i 14