VINYASA FLOW

vinyasa flownMètode de ioga basat en una combinació de postures seqüenciades de manera dinàmica mitjançant el treball de la respiració per mantenir la salut tant en l’aspecte físic com en l’emocional. Tonificarem, estirarem i prendrem consciència del moment present.

Començarem asseguts a terra amb una petita meditació sensorial en la qual prendrem consciència de cadascuna de les parts del cos, per seguir amb un escalfament de columna vertebral amb suaus torsions, inclinacions laterals i flexions.

Després continuarem amb la part més cardiovascular de la pràctica, amb salutacions al Sol, amb dotze asanes seqüenciades, per afavorir la circulació sanguínia.

Un cop escalfat el cos, passarem a les asanes o postures d’extensió, les flexions i l’alineació de la columna, així com a la tonificació i els estiraments de cames i braços.

Finalitzarem els exercicis amb tècniques de respiració i relaxació, amb les quals veurem els beneficis de tota la sessió. Setmana a setmana anirem avançant en la pràctica d’aquest tipus de ioga.

Lloc CENTRE CÍVIC RIU
Horari Divendres de 10.30 a 12.00 h
Període Del 31 de gener al 27 de març
Professor/a Carmen Chito
Preu 32 €
Material que cal portar màrfega, roba i calçat còmode, amb la recomanació de portar, a més, una tovallola per a la suor.
Calendari de classes
  • Gener: 31
  • Febrer: 7, 14, 21 i 28
  • Març: 6, 13, 20 i 27