Inscripcions

NORMATIVA TALLERS PRIMAVERA 2023

INSCRIPCIONS

 • El període d’inscripcions comença l’11 d’abril a les 10.00 h i fins al 16 d’abril o fins a exhaurir places. Les places són limitades i es respecta l’ordre d’inscripció.
 • Les inscripcions i el pagament s’efectuarà únicament de manera virtual, a través del web https://tallersccgramenet.com/ , que redirigeix a la plataforma eventbrite, des d’on es fa el pagament i inscripció. El pagament es podrà fer amb targeta de crèdit o de dèbit o PayPal. Només es demanarà fer pagament si queden places lliures en el taller sol·licitat i, per tant, la inscripció és vàlida.
 • En el moment de fer la inscripció i després de fer el pagament, rebràs un mail de confirmació. És important que guardis aquest correu i el comprovant de pagament i el tinguis a mà el primer dia, per si algú de l’organització t’ho reclama per comprovar la teva inscripció.
 • Els tallers comencen a partir del 17 d’abril.
 • Els diferents preus dels tallers estan establerts en funció de les hores totals de curs.
 • L’import del curs només es retorna en cas que s’anul·li el taller perquè no s’arriba al mínim de places establertes. En aquest cas, es comunicarà prèviament a les persones interessades i es farà el retorn amb el mateix mètode de pagament.

COM FER LA INSCRIPCIÓ D’UN TALLER?

 1. Busca el taller que t’interessa: el pots buscar per disciplina o per centre on es realitza. També tens un buscador.
 2. Clica sobre el taller. Un cop dins del taller, just després de la descripció d’aquest, busca el botó d’INSCRIPCIONS.
 3. D’allà et deriva directament a una pàgina d’Eventbrite. En cas que hi hagin places lliures, et demanarà les teves dades personals i les dades de la targeta de dèbit, crèdit o compte de PayPal amb el que es realitzarà el pagament. Només es demanaran aquestes dades en cas que quedin places lliures. En cap cas es demanarà fer un pagament si no queden places lliures pel taller sol·licitat.
 4. En el moment de fer la inscripció i després de fer el pagament, rebràs un mail de confirmació.
 5. En l’email de confirmació hauràs d’accedir a un formulari per a omplir les autoritzacions pertinents i la resta de dades que et demana.