Inscripcions

NORMATIVA TALLERS TARDOR 2022

PERÍODE D’INSCRIPCIONS

 • Les inscripcions i el pagament s’efectuarà únicament en format virtual. La inscripció es fa a través del web https://tallersccgramenet.com/  que redirecciona a la plataforma eventbrite, des d’on es fa el pagament i inscripció.
 • El període d’inscripcions comença el 9 de setembre a les 9.00 h i fins al 20 de setembre o fins a exhaurir places. Les places són limitades i es respecta l’ordre d’inscripció

COM FER LA INSCRIPCIÓ D’UN TALLER?

 1. Busca el taller que t’interessa: el pots buscar per disciplina o per centre on es realitza. També tens un buscador.
 2. Clica sobre el taller. Un cop dins del taller, just després de la descripció d’aquest, busca el botó d’INSCRIPCIONS.
 3. D’allà et deriva directament a una pàgina d’Eventbrite. En cas que hi hagin places lliures, et demanarà les teves dades personals i les dades de la targeta de crèdit amb el que es realitzarà el pagament. Només es demanaran aquestes dades en cas que quedin places lliures. En cap cas es demanarà fer un pagament si no queden places lliures pel taller sol·licitat.
 4. En el moment de fer la inscripció i després de fer el pagament, rebràs un mail de confirmació.
 5. En l’email de confirmació hauràs d’accedir a un formulari per a omplir les autoritzacions pertinents i la resta de dades que et demana.

ALTRES CONSIDERACIONS

 • Els tallers comencen a partir del 26 de setembre.
 • Els diferents preus dels tallers estan establerts en funció de les hores totals de curs.
 • El pagament es farà amb targeta de crèdit, i des del link facilitat en el moment de fer la inscripció. Només es demanarà fer pagament si queden places lliures en el taller sol·licitat i, per tant, la inscripció és vàlida.
 • Cal un mínim d’inscripcions per poder fer el taller.
 • L’import del curs només es retorna en cas que s’anul·li el taller perquè no s’arriba al mínim de places establertes. En aquest cas, es comunicarà prèviament a les persones interessades i es farà el retorn amb el mateix mètode de pagament.
 • Els centres s’adaptaran a les mesures de prevenció i seguretat que en cada moment s’estableixin.