DANCE & FIT (CC Raval)

Si vols estar en forma de la manera més divertida, aquest és el teu taller. Aprendràs a moure el cos al ritme de la música més actual i t’ho passaràs d’allò més bé, exercitant el cos i la ment.

      1. Escalfament

La classe començarà amb un escalfament amb el qual activarem progressivament tot el cos amb moviments suaus. Seguidament, farem una sèrie d’estiraments, necessaris per condicionar el cos i també per millorar la postura corporal. Per acabar l’escalfament executarem una petita rutina per treballar la part dels abdominals, la part superior i inferior del cos. Les tres parts de l’escalfament les farem amb una petita coreografia al ritme de la música, de manera molt fluida i dinàmica.

  1. Nucli

A cada sessió farem un treball tant cardiovascular com de tonificació de tot el cos, de manera divertida sempre acompanyats de música actual. Serà un treball complet, senzill i dinàmic. Treballarem cinc cançons amb una coreografia. Les coreografies seran diferents a mesura que avancin les sessions, sempre tenint en compte el nivell i la progressió dels alumnes.

Coreografia 1 >> treball cardiovascular (salts, canvis de pes, desplaçaments, etc.).

Coreografia 2 >> treball més focalitzat en la part superior del cos (braços, esquena, etc.).

Coreografia 3 >> treball focalitzat en la part abdominal i la cintura.

Coreografia 4 >> centralització del treball en les cames.

Coreografia 5 >> treball amb totes les parts del cos, sense focalitzar l’esforç en cap zona concreta.

  1. Tornada a la calma

Farem una petita coreografia, amb contraccions i moviments suaus, per relaxar el cos. Per finalitzar la sessió, farem una rutina d’estiraments una mica més intensos, per evitar tensions i lesions.

 

Lloc CENTRE CÍVIC RAVAL
Horari Dilluns de 18.30 a 20.00 h
Període Del 22 d’abril al 17 de juny de 2024
Professor/a Sara Gómez
Preu 30 €