ZUMBA – CAN MARINER

zumbaZumba Fitness® és una sessió de ball fàcil i divertida. Coreografiada en blocs, permet dur a terme un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis, al ritme de la música llatina i més actual.

  1. En què consisteix?

Zumba® és una disciplina de fitness que fusiona el ball coreogràfic i els exercicis específics d’un entrenament cardiovascular, però sobretot Zumba® és una festa! És la forma més divertida de fer exercici!! Una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, que permet efectuar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis, al ritme de la música llatina i més actual.

  1. Alguns dels seus beneficis són:

– És apta per a tots els nivells.
– És ideal per cremar calories i millorar el sistema cardiovascular.
– Genera moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria i diversió, cosa que contribueix a millorar l’estat d’ànim.

  1. Què aprendràs?

En cada sessió aprendràs a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggaeton, la samba, etc., i altres estils de moda al ritme dels temes més actuals, i al mateix temps treballaràs tot el cos d’una manera molt dinàmica.

 

Lloc CENTRE CÍVIC CAN MARINER
Horari Dimarts de 18.00 a 19.30 h
Període Del 27 de setembre al 29 de novembre
Professor/a Sara Gómez
Preu 32 €
Calendari de classes
  • Setembre: 27
  • Octubre: 4, 11, 18, 25
  • Novembre: 8, 15, 22, 29 (l’1 és festiu, no hi ha classe)