DANCE & FIT – CC Riu

Sessió de ball fàcil i divertida. Coreografiada en blocs, permet dur a terme un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis, al ritme de la música llatina i més actual.

  1. En què consisteix?

Zumba® és una disciplina de fitness que fusiona el ball coreogràfic i els exercicis específics d’un entrenament cardiovascular, però sobretot Zumba® és una festa! És la forma més divertida de fer exercici! Una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, que permet efectuar un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles per seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis, al ritme de la música llatina i més actual.

  1. Alguns dels seus beneficis són:

– És apta per a tots els nivells.

– És ideal per cremar calories i millorar el sistema cardiovascular.

– Genera moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria i diversió, cosa que contribueix a millorar l’estat d’ànim.

  1. Què aprendràs?

En cada sessió aprendràs a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggaeton, la samba, etc., i altres estils de moda al ritme dels temes més actuals, i al mateix temps treballaràs tot el cos d’una manera molt dinàmica.

 

 

Lloc CENTRE CÍVIC RIU
Horari Divendres de 18.30 a 20.00 h
Període Del 19 d’abril al 14 de juny de 2024
Professor/a Sara Gómez
Preu 33,75 €